MAMM Podaci za kontakt i lokacija
MAMMPodaci za kontakt i lokacijaKazalo sadržaja web prostora
INFORMACIJE

CJENIK
proizvoda i usluga


MAMM d.o.o. pridržava pravo promjene cijena i specifikacija bez prethodne najave.


Licenca
Licenca daje korisniku pravo na korištenje programa na jednom računalu na neograničeno vrijeme. Licenca je neprenosiva na drugu pravnu ili fizičku osobu. Svi ostali uvjeti definirani su u licencnom ugovoru za svaki proizvod.
Dodatna licenca
Dodatna licenca daje vlasniku trajne licence pravo instalirati program na dodatno računalo koje je u njegovom vlasništvu. Broj dodatnih licenci definira broj dodatnih računala na koja se može postaviti licencirani program.
Nadogradnja na noviju inačicu
Nadogradnjom starije inačice programa na noviju se prava koja proizlaze iz posjedovanja licenci prenose na noviju inačicu programa, a dokidaju za stariju inačicu programa. Proizvode i inačice sa kojih je omogućena nadogradnja definira proizvođač za svaki proizvod posebno.
Nadogradnja na višu razinu funkcionalnosti
Odnosi se na programe koji se prodaju u više razina funkcionalnosti. Vlasnik licenci za korištenje niže razine funkcionalnosti programa stječe pravo na korištenje više razine funkcionalnosti istog programa.
Ogledna licenca
Ogledna licenca daje vlasniku licence pravo koristiti program na jednom računalu u ograničenom vremenskom razdoblju, isključivo u svrhu upoznavanja sa specifikacijama i mogućnostima programa prije odluke o nabavci trajne licence. Ogledna licenca se izdaje jednokratno. Cijenu, razdoblje i razinu funkcionalnosti u oglednoj licenci definira proizvođač za svaki program zasebno i zadržava sva prava, uključujući i pravo da ne izda oglednu licencu, da prijevremno povuče oglednu licencu, da promjeni prava koja ima vlasnik ogledne licence i da nenajavljeno promjeni specifikacije programa za koji je ogledna licenca izdana.
Beta licenca
Beta licenca se izdaje u vrijeme razvoja programa. Vlasnici beta licence preuzimaju obavezu testiranja programa po naputcima proizvođača i obavezu podnošenja izvještaja proizvođaču. Točne obaveze i način njihovog ispunjavanja se definiraju zasebnim ugovorom sa svakim vlasnikom beta licence. Vlasnici beta licence koji su ispunili ugovornu obavezu dobivaju posebne pogodnosti kod kupovine trajne licence programa u pitanju, također određene ugovorom.
OEM licenca
OEM licenca je licenca za korištenje programa na jednom računalu. OEM licenca je neprenosiva. OEM licencu dobivaju ugovorni partneri za određeni broj instalacija na nova računala. OEM licenca je prostorno ograničena za teritorij RH. Proizvođač definira za svaki program posebno status i raspoloživost OEM licenciranja.

obavijest

[18. ožujak 2005.] Poštovani, cjenik naših proizvoda i usluga u ovom trenutku nije dostupan u elektroničkom obliku zbog reorganizacije licencnih opcija. Do ponovnog objavljivanja nas, molimo Vas, kontaktirajte osobno i cjenici proizvoda koji Vas zanimaju če Vam biti dostavljeni u tiskanom ili elektroničkom obliku.

Zahvaljujemo na razumijevanju.