Od 1990. godine programima stručne namjene uslužujemo poslovne subjekte.

Aktualni proizvodi i usluge

Arhitektura i graditeljstvo

Uskoro će biti objavljene pojedinosti našeg novog programskog proizvoda za suvremeni pristup troškovnicima.

Novi proizvod će objediniti najviše korištene funkcionalnosti naših popularnih programa Arhi i Kran.

Uredsko poslovanje

Prvi proizvod poduzeća MAMM d.o.o. uopće bio je program za putne naloge
Biro. Taj je proizvod bio pogodak za 1991. godinu.

Proizvod za 2019. godinu iz portfelja uredskog poslovanja je redomat naše vlastite proizvodnje i stoga vrlo povoljne cijene.

Imate li liječničku ordinaciju, javnobilježnički ured, štedionicu ili kakvu god čekaonicu, obratite nam se kao partneru koji se još od 1994. godine nosi s informatizacijom laboratorijskih prijema po par stotina pacijenata u periodu od dva ili tri sata.

Naš je redomat posebno prikladan za čekaonice s manjim brojem šaltera, a različitim uslugama i prioritetima klijenata.

Medicina i zdravstvo

Prvu instalaciju laboratorijskog informacijskog sustava imali smo sada već davne 1994. godine. Od onda smo obavili preko 80 projekata informatizacije dijagnostičkih laboratorija u domovima zdravlja, u bolnicama i privatnim klinikama.

S obzirom na iskustvo povezivanja s više stotina medicinskih analizatora možemo Vam pružiti pomoć u bilo kakvim projektima informatizacije u zdravstvu gdje trebate pouzdanog partnera da Vam riješi pitanja implementacije komunikacijskih protokola prema vanjskim uređajima.

Obratite nam se povjerenjem i za bilo kakve druge projekte informatizacije u zdravstvu - od kliničkih procesa, preko procesa kontrole kvalitete, do upravljanja inventarom i sl.

Suradnici smo poduzeća Ericsson Nikola Tesla d.d. u poslovima informatizacije bolnica gdje osiguravamo naš laboratorijski informacijski sustav, vršimo integracijske usluge i sl.

 • Eho

  Namjenski progam Eho certificirani je program za povezivanje medicinsko-biokemijskih laboratorija na CEZIH. Program koriste laboratoriji koji nas izaberu za dobavljača programskog rješenja u grupi G7, bez obzira koriste li Zeus, LIS drugog proizvođača ili uopće ne koriste LIS.

  Više informacija
 • Hera

  Namjenski program Hera podržava administrativni dio rada laboratorija, a koristi se za prijem i poslovno izvještavanje u svim laboratorijima bez obzira na veličinu ili organizaciju rada. Hera podržava sva izvještavanja za PZZ i SKZZ, te fiskalizaciju računa.

  Više informacija
 • Zeus

  Informacijski sustav Zeus nalazi se u 70 primarnih, bolničkih, privatnih i ISO 15189 certificiranih medicinsko-biokemijskih laboratorija, s 30 do 1000+ pacijenata, 150 modela analizatora, uključujući sortere i predanalitku. U primjeni od 1994. godine. Podržava mikrobiologiju i citologiju.

  Više informacija

Informatizacija radnih procesa

U preko 25 godina poslovanja imali smo u više navrata priliku raditi na projektima informatizacije radnih procesa poduzeća. Tako smo razvili Stel - prvi Mobisov informacijski sustav upravljanje servisom, potom Volt za servis Europatrade - Samsung, Mont za upravljanje mehanizacijom u GP Krk i Kran-AR za studentski laboratorij na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu.

Ako Vam treba pomoć u informatizaciji Vašeg rada, kontaktirajte nas i rado ćemo Vam staviti na raspolaganje stečeno iskustvo.

Integracije

Želite li ostvariti bilo kakvu vrstu povezivanja -- na drugi informacijski sustav ili na neki uređaj -- bez obzira jeste li krajnji korisnik ili proizvođač softvera u nedostatku vremena ili ekspertize, obratite nam se s povjerenjem i bez obveze.

S obzirom na naše dugogodišnje iskustvo u medicini, realizirali smo integracije između informacijskih sustava, ali posebno smo često u prilici implementirati komunikacijske protokole prema različitim uređajima. Rado ćemo Vam pomoći realizirati kakvu god integracijsku zadaću ili riješiti komunikacijski problem.